Radiatoren inregelen

Het verwarmen van de woning is een van de grootste kosten op je energierekening. Tot wel 70% van de energie die een gezin gebruikt gaat op aan het verwarmen.

Door de hogere energieprijzen op stroom en gas loont het nu nog extra om eens goed te kijken hoe je extra kunt besparen.

Met het waterzijdig inregelen kun je fors (tot wel 10%) besparen op je energierekenen, én comfort in je woning verhogen.

E

Minder stookkosten

E

Meer comfort

E

Snel terugverdiend

E

In 1 dag geregeld

Stapsgewijs uitgelegd

Stap 1

Je plant een afspraak in via het formulier op de website en wij nemen contact op om de afspraak in te plannen.

Stap 2

De monteur komt bij je thuis en geeft uitleg over de werkzaamheden daarna bekijkt hij of de installatie ingeregeld kan worden. Of dat er andere knoppen of afsluiters nodig zijn.

Stap 3

De monteur begint met het inregelen. Alle radiatoren in de woning en de vloerverwarming wordt aangezet zodat er heet water door de installatie stroomt. 

Stap 4

Wanneer de installatie op temperatuur is begint de monteur bij de radiator of groep met de langste afstand tot de ketel en stelt deze af op temperatuursverschil (tussen aanvoer- en retourtemperatuur).

Daarna gaat hij naar de volgende radiator/groep tot alles is afgesteld.

Stap 5

Als laatste worden de afstelling van de CV ketel of warmtepomp controlleerd en zuinger afgesteld. Zo bespaar je nog meer aan energie!

Contact Opnemen

Veld Techniek

Oosterhavenstraat 29C
9711 SB, Groningen

06-43694624

info@veldtechniek.nl